Voordelen voor de gezondheid


Afslanken

Biologische framboos keton stimuleert vetthermogenese en herstelt energiestofwisseling. Met andere woorden, het voorkomt de ophoping van vetten en activeert hun vernietiging door het corrigeren van de expressie van verschillende genen. Bovendien, door het stimuleren van de stofwisseling en de massa van de dagelijks verbrande calorieën, keton verhoogt de lichaamstemperatuur en draagt bij aan de vetverbrandende werking.
Biologische framboos keton heeft ook een natuurlijke eetlustremmer werking en helpt bij het opnieuw in evenwicht brengen van het dieet.

Langere veroudering

De framboos keton, rijk aan antioxidanten, helpt het lichaam te ontdoen van giftig afval. Het vermindert de effecten van tijd op de huid en cellen door het bestrijden van vrije radicalen. De elasticiteit van de huid blijft behouden, zelfs bij afslanken.

Tot slot, wanneer de framboos rijp is, is het vitamine C-gehalte zeer belangrijk, wat interessant is bij het nemen van dit soort voedingssupplement.

Preventie van bepaalde ziekten

Biologische framboos keton helpt bepaalde ziekten te voorkomen: hart-en vaatziekten, ontsteking, atherosclerose ... Het herbalanceren van het dieet en dus sterk vermindert de leveractiviteit. Sommige van zijn verbindingen werken gunstig op het immuunsysteem, de botten en de huid. Bovendien vermindert het hoge salicylzuurgehalte het risico op type 2 diabetes en helpt het pijn te bestrijden.

Voedingssupplement om gewicht te verliezen


Framboos keton kopen

Veel studies uitgevoerd in verschillende landen hebben aangetoond dat framboos keton zou helpen om gewicht te verliezen, aarzel niet om het te proberen voordat u het aanneemt.