Wat is pectine?


Deze nieuwe vetverbrander, die in de Verenigde Staten zeer in trek is en in Frankrijk op de markt wordt gebracht, zou de stofwisseling stimuleren en de honger verminderen.

Framboos keton is een fenolcomplex met antioxiderende eigenschappen. Het is deze plant die de gelijknamige vrucht zijn geur en smaak geeft. Ketone wordt veel gebruikt voor het aromatiseren van verschillende voedingsmiddelen: ijs, snoepjes of frisdranken, maar het komt ook voor in sommige cosmetische producten. Het kan rechtstreeks uit vruchten worden geëxtraheerd of chemisch worden gesynthetiseerd.

Samenstelling

De chemische samenstelling is vergelijkbaar met die van capsaïcine (in Spaanse peper), wat honger vermindert en, in mindere mate, de energie-uitgaven van het lichaam verhoogt. Succesvol getest in ratten en muizen, bevordert het het ontstoppen van vetten. Er zijn echter geen serieuze studies bij mensen die de effectiviteit ervan hebben aangetoond.

Het blijft ook om niet-toxiciteit aan te tonen in hoge doseringen. Een portie frambozen van 125 g bevat ongeveer 0,54 mg keton. Om een afslankend effect te verkrijgen, moet echter dagelijks tussen 100 en 1400 mg framboosketon worden geabsorbeerd, wat overeenkomt met een hoeveelheid van 23 tot 325 kg van deze vrucht.

Voedingssupplement om gewicht te verliezen


In Nederland is framboosketon al in veel voedingssupplementen opgenomen.

Koop tegen de beste prijs

Als u het wilt testen, is het aan te raden om een voedingssupplement te kiezen dat ook andere afslankende actieve ingrediënten (konjac, groene thee...) bevat, waardoor framboos keton minder geconcentreerd is en van een gerenommeerd merk.

framboos ketonen nederland